Eerlijke prijzen in de zorg, helder en duidelijk

Betekent inzicht in het verdienmodel en de prijsstructuur.

Gelijk speelveld voor ons, duidelijkheid voor u.

Alle leveranciers van software om het PROMIS instrument af te nemen, kopen de IRT CAT testen voor dezelfde prijs in bij het Dutch Flemish PROMIS Assessment Center B.V. U kunt onderstaande prijzen gebruiken als referentie kader bij uw beslissing voor een softwareleverancier.

De KGVP berekent eerlijke en transparante prijzen

Stichting KGVP levert de IRT CAT onderzoeken voor kostprijs 1 op 1 aan u door en rekent alleen een kostendekkende bijdrage voor gebruik van EasyROM app en dashboards waarmee u de onderzoeken kunt afnemen bij uw patiënten. De kosten hiervoor zijn: €2,50 per patiënt per jaar.

U krijgt van Stichting KGVP een gespecificeerde factuur met daarop het aantal afgenomen onderzoeken van PROMIS en het aantal patiënten dat u via de App en Dashboard heeft laten testen.

De prijzen van het Dutch Flemish PROMIS Assessment Center B.V., zijn als volgt:

Stichting KGVP rekent voor gebruik van EasyROM App en Dashboard een kostendekkende bijdrage van €2,50 per patiënt per jaar.

Een rekenvoorbeeld
Rekenvoorbeeld voor 1 behandelaar met 100 patiënten die elke week één test doen:
1. Kosten PROMIS: 100 x 52 x €0,18 = €936,-
2. Kosten KGVP: 100 x €2,50 = €250,-
3. Totaal = €1.186,- exclusief btw

 

PROMIS EasyROM metingen in uw EPD?
Indien u de onderzoeksresultaten in uw EPD wilt laten registreren, kan Stichting KGVP dit voor u verzorgen. Wij rekenen een tarief van €100,- excl. btw per uur voor consultancy uren.

 

EasyROM voor uw eigen organisatie in eigen huisstijl?
Ook kunt u EasyROM app in uw eigen huisstijl (=white label) afnemen: Stichting KGVP rekent hiervoor eenmalig €1.000,- voor het her-ontwerp en publicatie van uw eigen PROMIS app.