Nieuwe website

Kwaliteit Gezondheidszorg volgens Patiënten

Nieuwe website

13 July 2011 Artikelen Nieuwsberichten Onderzoek en Ontwikkeling Transparantie en verantwoording Trends 0

Een tijdje terug heeeft Stichting KGVP in samenwerking met TWS Internetbureau een website opgezet om ouders over kinderziektes te informeren: www.ziekkind.com. Dit is een groot succes gebleken, gezien het aantal dagelijkse bezoekers.

Daarom hebben we als stihting besloten dit ook voor mensen ouder dan 12 jaar te doen. De website heet www.ziekig.nl en zal zich niet alleen richten op ziektes die 12 jaar en oudere mensen kunne oplopen, maar ook het laatste nieuws over bepaalde ziektebeelden en uitleg geven over de manier waarop diagnoses gesteld worden, over ziek worden tijdens je vakantie, etc. Allemaal informatie handig op 1 plek. Betrouwbare, gescreende informatie van betrouwbare bronnen